Šaltą sviestą supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kauburėlio kraštuose. Tešlą sukapoti peiliu, arba greitai suminkyti šaltomis rankomis. Tada 60 minučių palaikyti šaldytuve, geriausia – įvyniotą į aliuminio foliją.
Dėti į krepšelio kepimo formą ir kepti įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 – 30 min. Atvėsinti ir atsargiai išimti iš kepimo formos
Įdaras:
Želatiną išbrinkinti, jai išbrinkus ištirpdyti karšto vandens vonelėje, tik neperkaitinti. Paruoštą želatiną supilti į jogurtą ir padėti į šaldytuvą stingti.
Į paruoštą krepšelį supilame sustingusį jogurtą ir apdedame supjaustytais vaisiais, vidurį paliekant tuščią. Į vidurį sudėti braškes ir mėlynes. Vaisius apliekite pagal nurodymus ant pakelio paruošta žele ir palaikykite, kol sustings.
Skanaus!