<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>1 pakuotės jogurto "Jo"<br />
2 pakelių želatinos<br />
1 stiklinės (nepilnos) pieno, kambario temperatūros<br />
1 pakelio sausainių<br />
2 v. š. medaus, skysto<br />
1 pakelio (mažo) sviesto<br />
1 pakelio grietinėlės<br />
1 skardinės ananasų, konservuotų (kubeliais)<br />
Trešnių, be kauliukų<br />
4 v. š. cukraus<br />
0,5 citrinos žievės, tarkuotos</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2>Gaminimas:<br />
</h2>
<p>Sausainius sutrupinti ir išmaišyti su tirpintu sviestu bei medumi. Mase iškloti išardomą fortmą ir padėti į šaldytuvą.</p>
<p>Želatiną užpilti pienu ir leisti išbrinkti. Tada, kaitinant neužvirus, ištirpinti granules. Pridėti cukraus. Atvėsinti.</p>
<p>Paruoštą želatiną išplakti kartu su jogurtu bei tarkuota citrinos žieve.<br />
</p>
<p>Jogurto masę supilti ant sausainių masės ir padėti į šaldytuvą sustingti.</p>
<p>Pagal instrukciją pagaminti grietinėlę ir ją uždėti ant sustingusio torto viršaus. Gražiai išdėlioti ananasų kubelius bei trešnes ar vyšnias (be kauliukų)</p>
<p>Skanu ir gaivu.</p>
<p> </p>
<p> </p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)