Gaivus varškės pyragas su obuoliais ir cinamono trupinukais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės pyragas su obuoliais
Varškės pyragas su obuoliais
Varškės pyragas su obuoliais
Varškės pyragas su obuoliais
Varškės pyragas su obuoliais
Autorius apie receptą: Kreminės konsistencijos, gaivus pyragas su obuoliais ir saldžiais cinamono trupiniais. Kreminės konsistencijos, gaivus pyragas su obuoliais ir saldžiais cinamono trupiniais. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
1 kilogramas kreminės varškės
6 vienetai kiaušinių
300 gramų cukraus
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
70 gramų krakmolo
1 šaukštas citrinų sulčių
2 šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuotos)
Įdarui:
1 vienetas obuolių (didelio)
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis cinamono
Viršui:
120 gramų miltų
50 gramų sviesto
30 gramų cukraus pudros
30 gramų rudojo cukraus
1 šaukštelis cinamono (su kaupu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Varškę išsuki su kiaušiniais, berti krakmolą, cukrų, pilti grietinėlę ir citrinos sultis bei žievelę. Viską išmaišyti iki vientisumo. Tešlą supilti į skardą (~20 cm apvali).
2.
Obuolius supjaustyti plonomis riekelėmis, sumaišyti su cukrumi ir cinamonu. Išdėlioti ant varškės sluoksnio.
3.
Viršui minkštą sviestą išsukti su cukrumis ir cinamonu. Berti miltus ir šakute ir rankomis sumaišyti iki vientisumo, kol bus drėgni trupiniai. Juos užberti ant obuolių sluoksnio.
4.
Kepti 180C apie 1 val. Atvėsinti iki kambario temperatūros ir 6 val laikyti šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital