Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
325 gramai | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
150 gramų | sviesto (šalto, supjaustyto kubeliais) | |
100 gramų | cukraus pudros | |
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
4 šaukštai | grietinėlės (arba vandens) | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Viršui: | ||
500 mililitrų | vandens | |
400 gramų | braškių | |
100 gramų | agar agaro (braškių skonio, galima keisti tradicine žele, žr. patarimus) | |
Papuošimui: | ||
100 mililitrų | grietinėlės | |
60 gramų | maskarponės sūrio | |
10 gramų | cukraus pudros |