Gaivus arbūzų šerbetas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Gaivus arbūzų šerbetas
Gaivus arbūzų šerbetas
Gaivus arbūzų šerbetas
Autorius apie receptą: Idealiai tinka vaikams ir karštai vasaros dienai. Paruošimui prireiks tik 3 ingredientų ir trupučio kantrybės! Idealiai tinka vaikams ir karštai vasaros dienai. Paruošimui prireiks tik 3 ingredientų ir trupučio kantrybės! Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų arbūzo (minkštos dalies be sėklų)
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas medaus (jei arbūzas bus saldus, galima nedėti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį dėti arbūzą, pilti citrinų sultis, dėti medų ir sutrinti iki vientisos masės. Gautą tyrę supilti į kepimo formą (didesnio ploto ir žemesnę, o ne aukštą ir siaurą, aš naudojau skardą) ir dėti į šaldymo kamerą 30 minučių.
2.
Praėjus šiam laikui, arbūzų tyrę išmaišyti ir dėti dar 30 minučių į šaldymo kamerą.
3.
Išėmus iš kameros vėl pamaišyti. Šiuos du žingnsius kartoti, kol arbūzų tyrė sustings ir taps panaši į sniegą. Tuomet dėti į stiklines ir ragauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital