Autorius apie receptą:
Po truputį atrieda ir šviežių kopūstų derlius ir žinote, man nėra nieko skaniau kaip maltiniai su bulvių koše ir tokiomis šviežių kopūstų salotomis. Nieko neprimena? Man
Po truputį atrieda ir šviežių kopūstų derlius ir žinote, man nėra nieko skaniau kaip maltiniai su bulvių koše ir tokiomis šviežių kopūstų salotomis. Nieko neprimena? Man tai mokyklos valgyklą!
(...daugiau)(...mažiau)Viktorija, Gaminame ir mėgaujamės
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų
kopūstų
(šviežių)
50 mililitrų
aliejaus
50 mililitrų
obuolių acto
0.5 vieneto
morkų
0.5 šaukšto
druskos
0.5 šaukšto
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis.
2.
Morką sutarkuoti smulkia burokine tarka ir sumaišyti su kopūstais.
3.
Paruošti marinatą - į dubenį pilti aliejų, actą, berti cukrų ir druską, sumaišyti ir užpilti ant kopūstų.
4.
Viską dar kartą gerai permaišyti, kad marinatas pasiskirstytų tolygiai ir palikti 1-2 valandoms pasimarinuoti.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Mano šeimyna labai laukia pavasario ir šviežių kopūstų. Tai aš tik supjaustau kopūstą, metu krapų, svogūnų laiškų, aliejaus, acto, druskos. Salotos per 5 minutes. Viskas iš akies. Labai gaivu, kaip tik pavasariui.
ATSAKYTI