Vištienos salotos ala Cezaris su kefyro padažu

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cezario salotos
Autorius apie receptą: Šiandieną "Cezario" salotos, ko gero, vienos populiariausių salotų pasaulyje. Jei norite šias salotas kuo nors papildyti, sunkaus nusikaltimo čia tikrai nebus. Šiandieną "Cezario" salotos, ko gero, vienos populiariausių salotų pasaulyje. Jei norite šias salotas kuo nors papildyti, sunkaus nusikaltimo čia tikrai nebus. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas romaninių salotų
60 gramų pomidorų
1 vienetas kiaušinių
40 gramų šviesios forminės duonos
30 gramų parmezano sūrio
1 skiltelė česnako
Padažui:
170 mililitrų kefyro
10 gramų česnakų laiškų
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas nuplauti ir nusausinti, tada suplėšyti arba supjaustyti. Pomidorus nuplauti, supjaustyti.
2.
Padažui kefyrą sumaišyti su citrinos sultimis, sudėti smulkintus česnakų laiškus ir pagardinti druska.
3.
Skrebučiams forminę duoną įtrinti česnaku, supjaustyti kubeliais ir apkepti sausoje keptuvėje.
4.
Kiaušinį išvirti be lukšto, kaip tai padaryti, rasite čia .
5.
Į lėkštę dėti salotas, pomidorus, aplieti padažu, apibarstyti skrebučiais ir tarkuotu parmezanu, uždėti kiaušinį.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital