Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 skardinė | tuno savo sultyse (maniškė buvo 185g) | |
2 vienetai | agurkų (trumpavaisių arba 0.5 ilgavaisio) | |
2 vienetai | salierų stiebų (nedidelių) | |
50 gramų | alyvuogių (naudojau Kalamata be kauliukų, bet tinka ir kitos) | |
1 saujelė | ridikėlių | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (mažo arba 0.5 vidutinio) | |
4 vienetai | svogūnų laiškų | |
1 pundelis | petražolių (apie 20g) | |
1 saujelė | mėtų | |
Padažui: | ||
3 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
1 šaukštelis | dižono garstyčių | |
0.5 šaukštelio | aitriųjų paprikų dribsnių (arba pagal skonį) | |
0.5 šaukštelio | druskos (arba pagal skonį) | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |