Figų uogienė

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Figų uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų džiovintų figų
100 mililitrų vandens
90 gramų nerafinuoto cukraus (naudojome Dansukker)
90 gramų cukraus uogienėms (naudojome Dansukker)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Suminkštinkite figas maždaug 10 min. pamerkę į dubenį su vandeniu. Trinkite odelę, kad pašalintumėte, ir padalykite figas į smulkius gabaliukus.
2.
Figų gabaliukus sudėkite į prikaistuvį, supilkite vandenį, suberkite nerafinuotą cukranendrių cukrų ir cukrų uogienėms.
3.
Virkite apie 5 minutes. Gerai nugriebkite putas ir sumaišykite uogienę maišytuvu.
4.
Uogienę supilkite į šiltą, gerai išvalytą stiklainį. Uždarykite ir laikykite sausoje ir tamsioje vietoje.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital