Elzaso obuolių pyragas

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Elzaso obuolių pyragas
Elzaso obuolių pyragas
Elzaso obuolių pyragas
Elzaso obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
130 g margarino VILNIUS kepiniams
130 g cukraus
1 kiaušinis
250 g miltų
Įdarui:
3 dideli obuoliai
550 g obuolių vyno
250 g cukraus
2 pakeliai pudingo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suminkštiname margariną su cukrumi, įmušam kiaušinį, suberiam miltus, viską išmaišome ir išminkome tešlą. Įdedame į šaldytuvą. Nulupame obuolius ir supjaustome dideliais gabalais. Pilame į puodą obuolių vyną, cukrų ir verdame ant mažos ugnies 20 min. Virdami palengva supilame pudingo miltelius. Reikėtų stebėti, kad verdanti masė nepradėtų kliudyti šaukšto. Išimame iš šaldytuvo tešlą, tolygiai apibarstome obuoliais ir apipilam karšta pudingo mase. Kepame apie pusę valandos, 160 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pyragą atvėsiname ir palaikome šaldytuve maždaug 6 valandas.
AUTORIUS: Gintarė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
hmmmm.....???
2014-12-19 11:10
Kaip tai " Reikėtų stebėti, kad verdanti masė nepradėtų kliudyti šaukšto." ? Kad nepasidarytų per tiršta ar kaip ?

ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital