Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Kiaulieną supjaustome 5 mm storio griežinėliais, paskui - plonomis juostelėmis.
Dubenyje sumaišome 2 šaukštus sojų padažo, laimų sultis, imbierus, cukrų ir česnaką. Sudedame kiaulieną į marinatą ir sumaišome. Dubenį pridengiame dangčiu ir 3-4 valandas laikome šaltai.
Gaminame padažą. Puode įkaitintame aliejuje 5 minutes maišydami kepiname svogūnus. Įberiame raudonųjų paprikų miltelių ir kepiname 30 sekundžių. Mišinį supilame į plaktuvą, sudedame žemės riešutų sviestą, įpilame melasą, likusį sojų padažą ir 4 šaukštus vandens. Išmaišome.
Kiaulieną susmeigiame ant iešmelių. Kepame šašlykus įkaitintame grilyje po 3-4 minutes iš abiejų pusių.
Tiekiame karštus su padažu.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)