Dzūkiška banda ant kopūsto lapo pagal Vytarą Radzevičių

AUTORIUS:
Vytaras Radzevičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Dzūkiška banda ant kopūsto lapo pagal Vytarą Radzevičių
Dzūkiška banda ant kopūsto lapo pagal Vytarą Radzevičių
Dzūkiška banda ant kopūsto lapo pagal Vytarą Radzevičių
Autorius apie receptą: Be galo skanus patiekalas, kurį norėsis ruošti dar ne kartą ir ne du. Puikiai tiks pietums ar vakarienei su šeima. Be galo skanus patiekalas, kurį norėsis ruošti dar ne kartą ir ne du. Puikiai tiks pietums ar vakarienei su šeima. Vytaras Radzevičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas bulvių
200 gramų varškės
50 mililitrų pieno
1 pundelis krapų
pagal poreikį kopūstų lapai
pagal skonį grietinės
pagal poreikį sviesto
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nulupame ir sutarkuojame bulves. Dalį tarkių skysčio nusunkiame ir gausiai beriame druskos.
2.
Kopūsto lapą dedame ant ližės, o ant jo - piršto storio sluoksnį bulvių tarkių.
3.
Šauname į krosnį ir kepame 45 minutes.
4.
Paruošiame padažą: sutriname varškę, pilame pieno, dedame grietinės, smulkintų krapų, įspaudžiame česnaką ir beriame druskos.
5.
Iškeptas bandas nuimame nuo kopūsto lapo, suplėšome, pavilgome lydytame svieste ir dedame į indą su dangčiu. Valgome su varškės padažu.
AUTORIUS: Vytaras Radzevičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital