Džiovintų baravykų padažas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Džiovintų baravykų padažas
Džiovintų baravykų padažas
Džiovintų baravykų padažas
Autorius apie receptą: Šis padažas man tinka prie visų mėsos kepsnių. Nes tas įprastas ir jau kartais pabodęs karbonadas atgyja visai kitomis skonio gamomis. Šis padažas man tinka prie visų mėsos kepsnių. Nes tas įprastas ir jau kartais pabodęs karbonadas atgyja visai kitomis skonio gamomis. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 mililitrų grietinėlės
1 sauja džiovintų baravykų
1 vienetas svogūnų
1 pundelis krapų
30 gramų sviesto
1 šaukštelis prieskonių (aš naudojau „Svietelis“)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Džiovintus baravykus užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame mirkti apie pora valandų.
2.
Sviestą ištirpiname keptuvėje.
3.
Svogūną nulupame ir supjaustome smulkiais kubeliais. Į sviestą beriame svogūną ir pakepiname, kol jis suminkštės. Suberiame grybus. Pakepiname apie 5 min.
4.
Pilame grietinėlę, beriame druską, pipirus, padažų prieskonius. Pakaitiname apie 10 min, kol padažas pradės tirštėti. Beriame smulkintus krapus.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital