Greitas dviejų skonių tinginys be kondensuoto pieno

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greitas dviejų skonių tinginys be kondensuoto pieno
Greitas dviejų skonių tinginys be kondensuoto pieno
Greitas dviejų skonių tinginys be kondensuoto pieno
Autorius apie receptą: Ar mėgstate tinginį? Jų yra visokių visokiausių, o dabar pabandžiau pagaminti ir dvigubą tinginį - viduje tinginys su baltu šokoladu ir kokoso drožlėmis, o išorėje Ar mėgstate tinginį? Jų yra visokių visokiausių, o dabar pabandžiau pagaminti ir dvigubą tinginį - viduje tinginys su baltu šokoladu ir kokoso drožlėmis, o išorėje įprastas tamsus tinginys. Skoniai subalansuoti, kokoso skonis nėra labai intensyvus, tad galima jo naudoti daugiau, o jei nemėgstate, nedėti visiškai ar keisti smulkintais riešutais ar džiovintais vaisiais. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 sluoksnis:
165 gramai sausainių
100 gramų balto šokolado
80 gramų sviesto
40 gramų pieno
30 gramų kokoso drožlių (arba pagal skonį)
2 sluoksnis:
165 gramai sausainių
100 gramų juodojo šokolado
80 gramų sviesto
40 gramų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausia darome baltą tinginį - sausainius smulkiai sulaužome. Mano patarimas laužyti kuo smulkiau - patogiausia sudėti į maišelį ir sutrinti kočėlu arba tiesiog maisto smulkintuvu šiek tiek patrupinti.
2.
Į prikaistuvį pilti pieną, dėti šokoladą su sviestu išlydyti, berti kokoso drožles ir permaišyti, supilti ant sausainių ir išmaišyti.
3.
Ant maistinės plėvelės dėti masę ir formuoti pailgos formos tinginuką. Suvynioti ir padėti į šaldytuvą.
4.
Tamsiam sluoksniui taip pat sutrupinti sausainius.
5.
Ištirpinti šokoladą su sviestu ir pienu, supilti ant sausainių, išmaišyti.
6.
Ant maistinės plėvelės sukrėsti masę, paskirstyti į kvadrato formą, viena kraštinė turėtų būti tokio pat ilgio, kaip paruoštas baltasis tinginys. Tuomet prie pat krašto dėti baltą tinginį ir susukti suktinuką, tam padeda maistinė plėvelė. Galus sulipdyti iš sausainių - galuose jie šiek tiek nubyra, tad puikiai tinka gražiai užlopyti tuos galiukus.
7.
Susukti į maistinę plėvelę, rankomis dar šiek tiek paspausti, palyginti ir dėti į šaldytuvą iki kol sustings. Man pilnai pakako poros valandų, daugiau nebeištvėriau.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Milda
2022-09-10 15:30
Ar galima kondesuotą pieną vietoj balto šokolado? ATSAKYTI
Agnė
2022-09-11 09:55
Žinoma :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital