Duonos lazdelės su lašišos užtepėlė (be majonezo)

AUTORIUS:
Andrius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Duonos lazdelės su lašišos užtepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
pagal poreikį juodgrūdžių sėklų (pabarstymui)
Tešlai:
250 gramų kvietinių miltų (+stalui pabarstyti)
160 mililitrų vandens (šilto)
1 šaukštelis sausų mielių
0.5 šaukštelio druskos
Užtepimui:
200 gramų rūkytos lašišos filė
150 gramų tepamo varškės sūrelio
80 gramų jogurto, natūralaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus sumaišome su mielėmis ir druska. Pilame šiltą vandenį ir užmaišome tešlą. Paliekame 1 val. šiltai.
2.
Stalą apibarstome miltais ir juodgrūdžių sėklomis. Atgnybiame tešlos gabaliuką (15-20 g), apviliojame miltų ir juodgrūdžių mišinyje ir tarp delnų iškočiojame virvelę (virveles galima daryti ir ant stalo).
3.
Lazdeles dedame ant popieriumi išklotos skardos.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
5.
Užtepui į smulkintuvo indą dedame lašišą, tepamą varškės sūrį ir jogurtą. Sutriname iki vientisos konsistencijos masės.
AUTORIUS: Andrius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital