Drėgnas varškės ir aguonų keksas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Drėgnas varškės ir aguonų keksas
Drėgnas varškės ir aguonų keksas
Drėgnas varškės ir aguonų keksas
Drėgnas varškės ir aguonų keksas
Drėgnas varškės ir aguonų keksas
Autorius apie receptą: Tinka tiek ypatingoms progoms, tiek tiesiog, kai norisi gardaus skanumyno. Tinka tiek ypatingoms progoms, tiek tiesiog, kai norisi gardaus skanumyno. Skanaus maisto pasaulis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
250 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
350 gramų varškės 9%
200 gramų cukraus
165 gramai sviesto (minkšto)
50 gramų migdolų miltų
1 vienetas apelsinas (žievelės)
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį vanilės
Įdarui:
300 mililitrų pieno
250 gramų aguonų (arba maltų)
2 vienetai kiaušinių
70 gramų cukraus
50 gramų manų kruopų
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pirmiausia gaminame įdarą. Į puodą pilti pieną, dėti sviestą ir kaitinti iki virimo. Berti cukrų, manų kruopas, išmaišyti ir leisti brinkti apie 10 minučių. Tuomet suberti aguonas ir palaikyti, kol masę atvės.
2.
Į atvėsusią paruoštą masę įmušti kiaušinius, išmaišyti.
3.
Tešlai paruošti, į dubenį dėti minkštą sviestą, berti cukrų ir gerai išsukti. Po vieną įmušti kiaušinius ir kiekvieną išmaišyti, kol gerai susijungs su sviesto mase, tik tuomet įmušti kitą kiaušinį. Tuomet dėti varškę (jei norite, prieš tai ją galima pertrinti per sietelį), vanilę, apelsino žievelę, išmaišyti.
4.
Miltus, migdolų miltus ir kepimo miltelius suberti į dubenį, išmaišyti ir suberti į sviesto masę, išmaišyti.
5.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180 ° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
6.
Kekso formą patepti sviestu, sudėti pusę varškės masės, ant jos sukrėsti aguonų įdarą (jis bus skystokas) ir ant viršaus sudėti likusią varškės tešlą.
7.
Kepti iki 180 ° C įkaitintos orkaitės viduryje apie 1 valandą. Atvėsinti formoje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital