Drėgnas obuolių pyragas su razinomis ir riešutais

AUTORIUS:
Aurelija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Drėgnas obuolių pyragas su razinomis ir riešutais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamas, drėgnas ir skanus obuolių pyragas - puikus būdas pasidžiaugti rudens vakarais su pyrago gabaliuku ir puodeliu kavos ar arbatos. Nesudėtingai paruošiamas, drėgnas ir skanus obuolių pyragas - puikus būdas pasidžiaugti rudens vakarais su pyrago gabaliuku ir puodeliu kavos ar arbatos. Aurelija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto
100 gramų razinų
80 gramų cukraus
50 gramų rudojo cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį cinamono
Viršui:
100 gramų riešutų (graikiniai, migdolai ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjaustyti nedideliais kubeliais, suberti į dubenį, pabarstyti cinamonu ir išmaišyti, kad pasidengtų visi obuoliai.
2.
Į dubenėlį dėti sviestą ir ištirpinti garų vonelėje ar mikrobangėje, palikti šiek tiek pravėsti.
3.
Tešlai į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, druską.
4.
Į kitą dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, rudąjį cukrų, vanilinį cukrų ir gerai išplakti, supilti į dubenį su miltais. Gerai išmaišyti, supilti ištirpintą sviestą ir dar kartą permaišyti.
5.
Į dubenį su tešla suberti obuolius, razinas, pusę riešutų ir išmaišyti.
6.
Kepimo formos dugną (naudojau 22 cm skersmens) iškloti kepimo popieriumi, supilti paruoštą masę.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 - 55 minutes. Patikrinti ar iškepė galima mediniu pagaliuku, įsmeigus į pyragą ir ištraukus, pagaliukas turi likti švarus. Iškepusį pabarstyti likusiais riešutais.
AUTORIUS: Aurelija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital