Drėgnas obuolių pyragas pagal seses Cvetajevas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Drėgnas obuolių pyragas pagal seses Cvetajevas
Drėgnas obuolių pyragas pagal seses Cvetajevas
Drėgnas obuolių pyragas pagal seses Cvetajevas
Drėgnas obuolių pyragas pagal seses Cvetajevas
Drėgnas obuolių pyragas pagal seses Cvetajevas
Drėgnas obuolių pyragas pagal seses Cvetajevas
Drėgnas obuolių pyragas pagal seses Cvetajevas
Drėgnas obuolių pyragas pagal seses Cvetajevas
Drėgnas obuolių pyragas pagal seses Cvetajevas
Autorius apie receptą: Cvetajevų obuolių pyragas - labai gardus pyragas, kuris skoniu yra panašus į tortą: drėgnas, gaivus, nesprangus. paragavus norisi tik pakartot. Asmeniškai man, net kavos Cvetajevų obuolių pyragas - labai gardus pyragas, kuris skoniu yra panašus į tortą: drėgnas, gaivus, nesprangus. paragavus norisi tik pakartot. Asmeniškai man, net kavos puodelio prie šio pyrago nesinori. Taigi, patys geriausi atsiliepimai, aukščiausi įvertinimai šiam netradiciniam obuolių pyragui. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
250 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto
100 gramų grietinės (naudojau 20 % riebumo)
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
4 vienetai obuolių (didesnių)
220 gramų cukraus
200 gramų grietinės (naudojau 20 % riebumo)
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
1 šlakelis citrinų sulčių
2 šaukštai kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pagrindui į dubenį įsijoti miltus su kepimo milteliais.
2.
Sviestą supjaustyti gabaliukais, sudėti į dubenį su miltais ir pirštais sutrupinti iki trupinių. Įdėti grietinę ir išminkyti iki vientisos masės. Tešla turi būti elastinga ir nelimpanti prie rankų.
3.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę, padėti į šaldytuvą 30 minučių.
4.
Įdarui į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, įdėti grietinę, suberti miltus ir išplakti elektriniu plaktuvu.
5.
Nulupti obuolius ir supjaustyti gabaliukais.
6.
Į kepimo formą (naudojau 23 cm nusegamais šonais) įtiesti kepimo popierių. Formos dugną ir šonus iškloti tešlos sluoksniu, sudėti obuolius, užpilti paruoštą kremą.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 50 - 55 minutes.
Patarimai:
Pyragą geriausia kepti iš vakaro, kad įdaras sutvirtėtų!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital