Drėgnas keksas su šaldytomis uogomis

AUTORIUS:
Indrė, Gaminu sau,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Drėgnas keksas su šaldytomis uogomis
Drėgnas keksas su šaldytomis uogomis
Drėgnas keksas su šaldytomis uogomis
Drėgnas keksas su šaldytomis uogomis
Autorius apie receptą: Puikus gardumynas prie jaukios popietinės arbatėlės ar kavos! Iškepa maloniai drėgnas, minkštas ir labai skanus. Puikus gardumynas prie jaukios popietinės arbatėlės ar kavos! Iškepa maloniai drėgnas, minkštas ir labai skanus. Indrė, Gaminu sau
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų rikotos sūrio
200 gramų aviečių (šaldytų, tinka ir kitos uogos)
190 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių (didelių)
100 gramų cukraus
80 gramų saulėgrąžų aliejaus
1 vienetas citrinų
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį berti miltus ir kepimo miltelius, išmaišyti.
2.
Į kitą dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų ir gerai išmaišyti. Tuomet pilti aliejų, dėti rikotos sūrį, berti vanilės ekstraktą, įtarkuoti citrinos žievelę ir viską gerai išmaišyti.
3.
Į paruoštą masę berti miltų ir kepimo miltelių mišinį, suberti avietes ir labai švelniai išmaišyti, kad uogos nesusitrintų. Paruoštą masę sukrėsti į kepimo indą.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 45-50 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital