Drėgnas kefyro keksas su mėlynėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kefyro keksas su mėlynėmis
Kefyro keksas su mėlynėmis
Kefyro keksas su mėlynėmis
Kefyro keksas su mėlynėmis
Kefyro keksas su mėlynėmis
Kefyro keksas su mėlynėmis
Autorius apie receptą: Šį receptą nusižiūrėjau Beatos kepinių knygoje. Šiek tiek jį pakoregavau pagal save ir rezultatas pavyko tikrai labai skanus! Šį receptą nusižiūrėjau Beatos kepinių knygoje. Šiek tiek jį pakoregavau pagal save ir rezultatas pavyko tikrai labai skanus! Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
250 gramų miltų
200 mililitrų kefyro
3 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
1 vienetas bananų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Viršui:
250 gramų mėlynių
5 šaukštai kokoso drožlių
2 šaukštai medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakame iki putų, įberiame cukraus ir vėl išplakame. Supilame kefyrą ir viską išmaišome. Bananą sutriname šakute ir sudedame į kiaušinių masę.
2.
Miltus persijojame su kepimo milteliais ir dalimis sudedame į tešlą. Maišome, kol tešla taps vienalytės konsistencijos.
3.
Kekso formą ištepame sviestu ir paskirstome joje paruoštą tešlą. Ant viršaus užberiame išplautas ir nusausintas mėlynes. Dubenėlyje sumaišome kokosų drožles su skystu medumi, gautą masę patrupiname ant mėlynių, tolygiai paskirstome.
4.
Kepame iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikriname mediniu pagaliuku.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis