Dilgėlių ir garšvų pesto

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Dilgėlių ir garšvų pesto
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Galima tiekti su makaronais, ryžiais, bulvėmis, kaip padažą prie mėsos ar pagardą ant duonos riekelės, krekerių. Galima tiekti su makaronais, ryžiais, bulvėmis, kaip padažą prie mėsos ar pagardą ant duonos riekelės, krekerių. Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų dilgėlių
250 gramų garšvos
100 mililitrų aliejaus (be kvapo)
0.5 vieneto citrinų
2 saujos anakardžių riešutų
50 gramų kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto)
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį grūstų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į sausą įkaitintą keptuvę berti anakardžių riešutus, trumpai apkepti.
2.
Dilgėles ir garšvas nuplauti. Dilgėles dėti į dubenį ir nuplikyti su verdančiu vandeniu.
3.
Žoleles nusausinti, sudėti į į maisto smulkintuvą.
4.
Citrinos žievelę nutarkuoti smulkia tarka, suberti į dubenį su žolelėmis, įspausti citrinos sultis. Dėti česnako skileles, berti druską, pipirus, apkeptus riešutus.
5.
Tuomet pilti aliejų ir sutrinti elektriniu trintuvu ar maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Suberti sūrį ir išmaišyti.
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital