Desertinė varškė su želė gabalėliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Desertinė varškė su želė gabalėliais
Desertinė varškė su želė gabalėliais
Desertinė varškė su želė gabalėliais
Autorius apie receptą: Man savaitgaliui norėjosi paruošti desertą, nes viena šventė keitė kitą, bet kaip niekad tingėjosi ką nors kepti. Paruošiau savo dukryčių mėgstamą desertinę varškę. Man savaitgaliui norėjosi paruošti desertą, nes viena šventė keitė kitą, bet kaip niekad tingėjosi ką nors kepti. Paruošiau savo dukryčių mėgstamą desertinę varškę. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų varškės
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinės)
200 gramų grietinės
77 gramai braškių želė (1 pakelio)
77 gramai apelsinų želė (1 pakelio)
3 šaukštai želatinos (+150 ml vandens)
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Želė paruošti, kaip nurodyta ant pakuotės, tik vietoje 500 ml pilti po 400 ml. Išmaišyti, kol granulės ištirps, supilti į atskiras formas, palikti atvėsti iki kambario temperatūros. Kai atvės, statyti į šaldytuvą, kol visiškai sustings. Tą geriausia padayrti iš vakaro.
2.
3 šaukštus želatinos užpilti 150 ml vėsaus vandens ir palikti 10 minučių išbrinkti. Vėliau ją pašildyti garų vonelėje, kol ištirps (neužvirinti!), palikti šiek tiek atvėsti.
3.
Varškę pertrinti per sietelį. Sumaišyti su grietine, kondensuotu pienu.
4.
Aguonas nuplikyti, įmaišyti į varškės masę. Įspaudžiame citrinos sultis.
5.
Iš anksto paruoštą želė supjaustytu smulkiais gabalėliais.
6.
Į varškės masę plona srovele, nuolat maišant, supilti atvėsusią tirpintą želatiną. Sudėti ir atsagiai įmaišyti želė gabalėlius.
7.
Dedame į norimas formeles. Statome į šaldytuvą sustingti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital