Desertas "Bulvytės"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Desertas "Bulvytės"
Desertas "Bulvytės"
Desertas "Bulvytės"
Desertas "Bulvytės"
Autorius apie receptą: Kai pasiilgsti kažko, kas primintų vaikystę, visada verta išbandyti bulvytes ir mintimis grįžti į ją. Kai pasiilgsti kažko, kas primintų vaikystę, visada verta išbandyti bulvytes ir mintimis grįžti į ją. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų biskvito (arba sausainių)
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų juodojo šokolado
100 gramų sviesto
50 gramų džiovintų abrikosų
50 gramų šokoladinių pabarstukų
4 šaukštai medaus
3 šaukštai brendžio
3 šaukštai kakavos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitą arba sausainius sutrupinkite iki trupinių.
2.
Abrikosus susmulkinkite.
3.
Elektriniu plakikliu išsukite kambario temperatūros sviestą su kondensuotu pienu, vaniliniu cukrumi, kakava ir brendžiu. Gautą kremą sumaišykite su trupiniais biskvito ir džiovintais abrikosais. Masė turi būti tvirta ir laikyti formą, jei taip nėra - palaikykite truputį šaldytuve.
4.
Iš masės formuokite apvalius kamuoliukus - bulvytes.
5.
Šokoladą sulaužykite ir ištirpinkite garų vonelėje. Apliekite bulvytes ištirpintu šokoladu ir apiberkite šokolado drožlėmis. Palaikykite šaldytuve bent jau valandą ar daugiau, kad gerai sustingtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital