Daržovių, ryžių ir vištienos širdelių troškinys

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
 Daržovių, ryžių ir vištienos širdelių troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g. vištienos širdelių;
3 bulvės;
1 nedidelis indelis koncervuotų žirnelių su morkom;
4 šaukštai ryžių;
20 g. sviesto;
0,5 stiklinės pieno arba grietinėlės;
1 šauktelis medaus;
1/3 šaukįtelio švelnių garstyčių;
1 kubelis daržovių sultinio.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant sviestuko pakepiname širdeles, tada supilame pieną sumaišytą su garstyčiomis ir medum, ir dar patušiname apie 3 - 5 min. Į puodą suberiame kubeliais pjaustytas bulves, žirnelius, morkas ir ryžius. Pilame vandenį, dedame sultinį ir užverdame. Kai užverda supilame širdeles su visu padažiuku. Taip troskiname apie pusvalandį. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital