Cukruoti migdolai - greita ir skanu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Cukruoti migdolai - greita ir skanu
Cukruoti migdolai - greita ir skanu
Cukruoti migdolai - greita ir skanu
Cukruoti migdolai - greita ir skanu
Cukruoti migdolai - greita ir skanu
Cukruoti migdolai - greita ir skanu
Autorius apie receptą: Puikiai tiks užkandžiams, dovanoti ar tiesiog skanauti, kai norisi kažko saldesnio. Pasigaminti tikrai nėra sunku, o skonis labai geras. Puikiai tiks užkandžiams, dovanoti ar tiesiog skanauti, kai norisi kažko saldesnio. Pasigaminti tikrai nėra sunku, o skonis labai geras. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų migdolų
130 gramų cukraus
3 šaukštai vandens (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinti keptuvę, suberti migdolus ir gerai pašildyti, tuomet nukelti nuo kaitros, bet iš keptuvės neišimti, kad būtų šilti.
2.
Į kitą keptuvę pilti vandenį ir suberti cukrų. Kaitinti ant vidutinės kaitros, kol cukrus ištirps, vis pamaišant.
3.
Kai cukrus ištirps, kaitinti toliau ir stebėti, kol pradės tirštėti, tai pastebima pagal burbuliukus, jie pasidaro tokie „sunkūs“.
4.
Išjungti kaitrą ir iš karto suberti riešutus, gerai išmaišyti (maišymas neturi trukti ilgai). Riešutus suberti ant ištiesto kepimo popieriaus, jei sulips – atskirti ir laukti, kol atvės.
5.
Atvėsusius riešutus sudėti į sandariai uždaromą stiklainį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital