Cukinijų sumuštinis

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Cukinijų sumuštinis
Autorius apie receptą: Kada daržuose skiname vieną paskui kitą cukinijas ar net žiemą išsiilgstame vasariškų skonių - po ranka iš kart atsiduria cukinija. Tai sotus patiekalas, bet tuo pačiu Kada daržuose skiname vieną paskui kitą cukinijas ar net žiemą išsiilgstame vasariškų skonių - po ranka iš kart atsiduria cukinija. Tai sotus patiekalas, bet tuo pačiu greitas, pigus ir nuostabiai skanus. (...daugiau) Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas cukinijų
pagal poreikį dešros
2 vienetai kiaušinių
pagal poreikį kvietinių miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuplautą cukinija supjaustau riekėmis, maždaug 1-1.5 cm storio. Kad cukinija greičiau keptų, suminkštėtų, aš gabalėlius subadau šakute. Barstau druska, pipirais.
2.
Dubenėlyje išplaku kiaušinius.
3.
Cukinijos griežinėlius volioju į miltus, tada į plaktą kiaušinį ir dedu į įkaitusią keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepu ant mažos ugnies, kol apskrunda. Tada apverčiu.
4.
Kol kepa cukinija susipjaustau dešra riekelėmis. Dešros reikia tiek, kiek yra cukinijų griežinėlių. Naudoju įvairią dešrą, kokia tuo metu būna šaldytuve.
5.
Iškepus cukinijoms, apkepu lengvai dešrą ir dedu ją ant cukinijos griežinėlių. Gardinu mėgiamu padažu ir ragauju.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital