Cukinijų blyneliai - be kvietinių miltų ir kiaušinių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Cukinijų blyneliai - be kvietinių miltų ir kiaušinių
Autorius apie receptą: Turėjau jauną cukiniją, tad nusprendžiau, jog reikia paruošti skanius blynelius. Turėjau jauną cukiniją, tad nusprendžiau, jog reikia paruošti skanius blynelius. Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas cukinijų (jaunos, tarkuotos)
5 šaukštai vandens (nereikia, jei vietoje linų sėmenų naudosite kiaušinį)
2 šaukštai maltų linų sėmenų (arba 1 kiaušinio)
1 šaukštas avižinių miltų (arba pagal poreikį)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukiniją sutarkuoti per burokinę tarką, tarkius sudėti į marlę ir gerai nuspausti skystį.
2.
Į dubenėlį berti maltus linų sėmenis, pilti vandenį, gerai išmaišyti.
3.
Į dubenį sudėti cukinijų tarkius, berti miltus, linų sėmenų ir vandens mišinį, berti druską, pipirus ir gerai išmaišyti.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, šaukštu formuoti norimo dydžio blynelius ir kepti ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.
5.
Iškeptus blynelius dėti ant popierinių rankšluosčių, kad išbėgtų riebalų perteklius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital