Cukinijų blynai - traškūs išorėje, sultingi viduje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Cukinijų blynai
Autorius apie receptą: Patys skaniausi ir pilni vasariško skonio. Jei nesinori kremiško vidaus, cukinijas reikės nusunkti rankomis, kad neliktų skysčių pertekliaus. Patys skaniausi ir pilni vasariško skonio. Jei nesinori kremiško vidaus, cukinijas reikės nusunkti rankomis, kad neliktų skysčių pertekliaus. Indrė, Galiu kai noriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai cukinijų (nedidelių)
2 vienetai kiaušinių (vidutiniai)
120 gramų kvietinių miltų (galima keisti kitais)
100 gramų svogūnų
100 gramų parmezano sūrio (tarkuoto, ar kito mėgiamo)
35 gramai krapų
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukinijas sutarkuoti burokine tarka, suberti į dubenį.
2.
Krapus ir svogūnus susmulkinti, berti į dubenį su cukinijomis, įspausti česnakus, berti tarkuotą sūrį, įmušti kiaušinius, berti miltus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti.
4.
Šaukštu semti blynų masę, dėti į keptuvę suformuojant apvalią formą, kepti iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai paskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital