Cukinijų blynai su sūriu

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Cukinijų blynai su sūriu
Autorius apie receptą: Cukinijų blynai su sūriu - paragavus šių blynelių norėsis dar ir dar. Beje šie mano kepti blyneliai skoniu labai priminė bulvinius blynus iš šviežių bulvių. Cukinijų blynai su sūriu - paragavus šių blynelių norėsis dar ir dar. Beje šie mano kepti blyneliai skoniu labai priminė bulvinius blynus iš šviežių bulvių. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų cukinijų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
10 šaukštų kvietinių miltų (su vidutiniu kaupu)
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai krapų (smulkintų)
1 šaukštas petražolių (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukinijas sutarkuoti burokine tarka. Jei cukinijos labai vandeningos išspausti iš jų skystį.
2.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius ir išplakti, tuomet supilti į dubenį su cukinijomis, berti krapus, petražoles. Svogūną sutarkuoti smulkia tarka svogūną, suberti į dubenį, tuomet berti smulkintus česnakus ir sūrį, miltus, druską, pipirus ir viską išmaišyti. Tešla turi būti vidutinio tirštumo.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti. Dėti paruoštos tešlos ir kepti apie 5 minutes iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrus. Jei kepdami matote, kad blyneliai labai minkšti - įberkite dar šiek tiek miltų.
4.
Patiekti su grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital