Citrusinis punšas

AUTORIUS:
Odeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Citrusinis punšas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 mililitrų Alitos putojančio vyno
700 mililitrų balto vyno
2 apelsinai
1 citrina
3 valgomieji šaukštai cukraus, rudojo
Ledukai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į punšo dubenį sudėkite apelsinų, citrinų gabaliukus, ledukus ir supilkite baltą bei putojantį vyną. Į sveikatą.
AUTORIUS: Odeta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital