Citrinų ir imbierų uogienė

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Citrinų ir imbierų uogienė
Autorius apie receptą: Saugome sveikatą žiemos metu - stipriname imunitetą, todėl šiandien virtuvėje kvepia citrinomis! Bet, kad gyvenimas nebūtų toks rūgštus, tai siūlau išvirti citrinų medų Saugome sveikatą žiemos metu - stipriname imunitetą, todėl šiandien virtuvėje kvepia citrinomis! Bet, kad gyvenimas nebūtų toks rūgštus, tai siūlau išvirti citrinų medų (tiksliau gal būtų galima pasakyti ne medų, o uogienę) ir pagardinti karštos arbatos puodelį. Receptą radau žurnale "Darbštuolė". (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų citrinų
50 gramų imbiero
500 gramų cukraus uogienėms
2 vienetai rozmarinų šakelių
1 šaukštelis kvapiųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Imbierą nulupkite ir sutrinkite smulkia tarka, pipirus sugrūskite.
2.
Sukapokite rozmarinų lapelius. Iš vienos citrinos išspauskite sultis, sumaišykite su rozmarinų lapeliais ir palikite pastovėti.
3.
Likusias citrinas nušveiskite, supjaustykite 5 mm storio griežinėliais, išrinkite sėklas, minkštimą kartu su žievelėmis supjaustykite 5 mm dydžio kubeliais, sumaišykite su cukrumi, imbierais ir užkaiskite.
4.
Pavirę 10 min, įmaišykite pipirus, druską, liekite sultis su rozmarinais ir kaitinkite dar 5 min.
5.
Supilstykite į stiklainį, ataušinkite ir laikykite šaldytuve.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital