Pirmiausia pasidarom citrininį kremą.Nedideliam puode sumaišyti citrinų sultis,nutarkuotas žieveles,cukraus pudrą,minkštą sviestą ir kiaušinius[aš viską išplakiau mikseriu].Puodą su produktais kaitinti ant nestiprios ugnies,nuolat maišant,iki užvirimo,padedam šaltai,kad atvėstų.
Grietinėlę išplakti su cukrumi,tarkuota žievele ir vanile,įmaišyti maskarponę,ir viską lengvai suplakti.
Pasiruošti indelius/ar vieną didelį indą,kur sloksniuoti tiramisu.Sausainių juosteles porai sekundžių pamerkti į sirupą ir dėti į indelius,ant viršaus dėti maskarponės -grietinėlės kremo,uždėti sluoksnį citrininio kremo..ir taip viską kartojam,kol prisipildo indeliai...paruoštą desertą padėti keliom valandom į šaldytuvą.
Skanaus.