Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
300 gramų | kvietinių miltų | |
280 gramų | graikiško jogurto | |
180 mililitrų | kokosų aliejaus | |
2 vienetai | kiaušinių | |
130 gramų | cukraus | |
1 vienetas | citrinų (nutarkuotos žievelės) | |
60 mililitrų | citrinų sulčių | |
3 šaukšteliai | kepimo miltelių (nubrauktų) | |
10 vienetų | baziliko lapelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Glajui: | ||
3/4 stiklinės | cukraus pudros (apytikriai, reguliuokite kiekį pagal norimą glajaus tirštumą) | |
50 gramų | kokosų pieno (kietosios dalies arba kokosų kremo) | |
1 sauja | baziliko lapelių (smulkintų) | |
1 vienetas | citrinų (nutarkuotos žievelės) | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Papildomai: | ||
šiek tiek | kokosų aliejaus (formai patepti) | |
pagal poreikį | migdolų miltų (formai pabarstyti) |