Minkštos citrininės spurgos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkštos citrininės spurgos
Autorius apie receptą: Iškepa minkštutėlės, labai gardžios ir skanios. Joms iškepus galima apvolioti cukruje ar apibarstyti cukraus pudra. Iškepa minkštutėlės, labai gardžios ir skanios. Joms iškepus galima apvolioti cukruje ar apibarstyti cukraus pudra. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
250 gramų varškės (sausos, birios)
2 vienetai kiaušinių (L dydžio)
1 vienetas citrinų (nutarkuotos žievelės)
7 šaukštai kvietinių miltų (su kaupu)
4 šaukštai cukraus (apytikriai)
2 šaukšteliai kepimo miltelių (su lengvu kaupu)
1 šaukštas citrinų sulčių (apytikriai)
pagal skonį vanilės
pagal skonį druskos
pagal poreikį cukraus (arba cukraus pudros)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, berti cukrų, druską, vanilę ir viską gerai ištrinti. Tuomet įberti kepimo miltelius ir vėl gerai išmaišyti.
2.
Į gautą masę įtarkuoti citrinos žievelę, įpilti citrinos sulčių ir pamaišyti.
3.
Į dubenį su varške berti miltus ir išmaišyti šaukštu. Tešla turi būti lengvai limpanti prie rankų
4.
Į gilesnę keptuvę pilti aliejų, įkaitinti. Pamiltuoti rankas, imti po nedidelį kiekį tešlos, formuoti spurgas ir dėti į keptuvę, kepti iš visų pusių iki kol apkeps.
5.
Išėmus iškepusias spurgas padėti ant popierinio rankšluosčio, po to volioti cukruje ar apibarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital