Čirviniai blynai su aguonomis

AUTORIUS:
Ruslanas Bolgovas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Čirviniai blynai su aguonomis
Čirviniai blynai su aguonomis
Čirviniai blynai su aguonomis
Autorius apie receptą: Čirviniai blynai pagardinti aguonomis ir traškiu, baltu šokoladu. Čirviniai blynai pagardinti aguonomis ir traškiu, baltu šokoladu. Ruslanas Bolgovas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų kvietinių miltų (naudojau „Kauno grūdų“ kvietinius miltus „Ekstra“)
4 vienetai kiaušinių
200 mililitrų pieno
100 mililitrų aliejaus
4 šaukštai spragsinčio cukraus (baltojo šokolado apvalkale)
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai aguonų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų, paprastą cukrų ir aguonas.
2.
Į tą patį dubenį supilkite skystus produktus: pieną ir aliejų. Įmuškite kiaušinius. Viską sumaišykite iki vientisos masės. Palikite tešlą brinkti apie 20 - 30 minučių.
3.
Šią tešlą pilkite į blynų keptuvę.
4.
Apibarstykite blynus balto šokolado trupiniais ir patiekite su mėgstamomis uogomis, klevų sirupu.
RECEPTO DRAUGAS: Kauno Grūdai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital