Chimichurri - tobulas padažas prie mėsos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Chimichurri - tobulas padažas prie mėsos
Autorius apie receptą: Pirmą kartą šio skanumyno paragavau Meksikoje, argentiniečių restorane. Atsimenu, iškrapščiau kiekvieną jo lašelį iš lėkštės. Tai tradicinis argentinietiškas Pirmą kartą šio skanumyno paragavau Meksikoje, argentiniečių restorane. Atsimenu, iškrapščiau kiekvieną jo lašelį iš lėkštės. Tai tradicinis argentinietiškas padažas idealiausiai poruojamas prie grilintos mėsos, bet taip pat tinkamas ir prie žuvies, makaronų ar daržovių. Dar gali būti naudojamas kaip marinatas ar užpilas salotoms.
(...daugiau) Papipirink
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
120 gramų alyvuogių aliejaus
30 gramų petražolių
4 skiltelės česnako
2 šaukšteliai raudonojo vyno acto
2 šaukšteliai džiovinto raudonėlio
1 šaukštelis druskos
pagal skonį aitriųjų paprikų dribsnių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Į dubenėlį pilti aliejų, raudonojo vyno actą, dėti smulkintas petražoles, įspausti česnaką, berti raudonėlį, druską, aitriųjų paprikų dribsnius, pipirus ir viską gerai išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital