Cezario salotos su vištiena ir česnakiniu padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cezario salotos su vištiena ir česnakiniu padažu
Autorius apie receptą: Tai - klasikų klasika. Aš pristatau savo Cezario salotų interpretaciją. Tai - klasikų klasika. Aš pristatau savo Cezario salotų interpretaciją. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas iceberg salotų
2 vienetai agurkų
3 riekelės batono
2 vienetai kiaušinių (virtų)
100 gramų vištienos (keptos)
100 gramų vyšninių pomidorų
50 gramų kietojo sūrio (naudojau Džiugo)
šiek tiek aliejaus (batonui apkepti)
Padažui:
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas vandens
2 vienetai ančiuvių (aliejuje)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis dižono garstyčių
1 šaukštelis vorčesterio padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pomidorus perpjauname per pusę.
2.
Agurkus ir salotą supjaustome šiaudeliais. Kiaušinius pasmulkiname.
3.
Batoną supjaustome kubeliais ir apkepame aliejuje.
4.
Vištieną supjaustome juostelėmis.
5.
Į lėkštę dedame salotas, ant viršaus agurką, pomidorus, kiaušinius, vištieną.
6.
Užtarkuojame kieto sūrio. Pabarstoem duonos kubeliais.
7.
Padažui visus ingredientus sutriname smulkintuvu iki vientisumo. Juo šlakstome salotas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital