Burokėlių mišrainė su lęšiais ir silke

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Burokėlių mišrainė su lęšiais ir silke
Burokėlių mišrainė su lęšiais ir silke
Burokėlių mišrainė su lęšiais ir silke
Burokėlių mišrainė su lęšiais ir silke
Autorius apie receptą: Traukiam kruopas iš spintelių ir pakviečiame jas ant pietų stalo. Soti ir maistinga mišrainė su burokėliais, lęšiais ir silke. Kartosiu ir ruošiu dar ne kartą. Man tai tobulai Traukiam kruopas iš spintelių ir pakviečiame jas ant pietų stalo. Soti ir maistinga mišrainė su burokėliais, lęšiais ir silke. Kartosiu ir ruošiu dar ne kartą. Man tai tobulai subalansuoti skoniai. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai silkių filė
0.5 stiklinės žaliųjų lęšių
100 gramų pievagrybių
1 vienetas morkų
1 vienetas burokėlių (virtų)
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Lęšius užpilame vandeniu ir užkaičiame virti. Verdame apie 15 min, kol išvirs.
2.
Burokėlį ir morką sutarkuojame stambesniais šiaudeliais, svogūną pasmulkiname, pievagrybius supjaustome riekelėmis.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame smulkintas daržoves ir pakepiname, kol jos šiek tiek suminkštės, bet išliks traškios. Sudedame pievagrybius į keptuvę. Pakepiname apie 5 min. Suberiame druską, pipirus, išvirtus lęšius, masę gerai išmaišome. Nukeliame nuo ugnies ir atvėsiname.
4.
Silkę supjaustome juostelėmis.
5.
Patiekiame mišrainę kartu su silkės filė juostelėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital