Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų ir pieno produktų - tirpstantis burnoje!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno
Autorius apie receptą: Gaminau šokoladinę tartą, kuriai nerekia nieko kepti, viskas pasidaro itin greitai. Belieka kantriai sulaukti, kol ji sutvirtės ir bus tinkama ragauti. Ją geriausia laikyti Gaminau šokoladinę tartą, kuriai nerekia nieko kepti, viskas pasidaro itin greitai. Belieka kantriai sulaukti, kol ji sutvirtės ir bus tinkama ragauti. Ją geriausia laikyti šaldytuve, kad būtų tvirta ir gerai pjaunama. (...daugiau) Inga's Sweeterie
Redakcijos nuomonė: Lengvai pagaminamas ir puikaus, burnoje tirpstančio skonio pyragas. Jeigu neturite šviežių uogu, galite ją puošti mėgiamais vaisiais. Bet net ir be papuošimų ji labai skani jau Lengvai pagaminamas ir puikaus, burnoje tirpstančio skonio pyragas. Jeigu neturite šviežių uogu, galite ją puošti mėgiamais vaisiais. Bet net ir be papuošimų ji labai skani jau savaime. Dėkui, Inga, už dar vieną šaunų kulinarinį įkvėpimą, kurį gaminsime ne kartą. Beje, pagrindui galite naudoti ir kitokius riešutus - anakardžius, graikinius, lazdyno ar net žemės. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
115 gramų migdolų
45 gramai datulių (be kauliukų)
25 gramai kokoso drožlių
15 gramų kokosų aliejaus
10 gramų kakavos
Kremui:
250 gramų kokosų pieno
200 gramų juodojo šokolado
1 šaukštas medaus
Papuošimui:
šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Migdolus, kokoso drožles, datules, kakavą ir ištirpintą kokosų aliejų sutrinkite maisto smulkintuvu iki drėgnos masės. Paskleiskite apvalioje torto arba tartos formoje ir gerai suspauskite. Palikite šaldiklyje 10 - 15 minučių.
2.
Kokosų pieną su medumi pašildykite iki virimo pradžios. Supilkite ant susmulkinto šokolado, palikite 30 sekundžių ir sukamaisiais judesiais išmaišykite iki vientiso, blizgaus ganašo.
3.
Ištraukite sustingusį pagrindą iš šaldiklio, supilkite paruoštą įdarą. Lengvai patrankykite formą, kad išeitų susidarę oro burbulai. Palikite šaldytuve keletui valandų arba šaldiklyje 1 valandą, kol sustings.
4.
Prieš patiekiant, išimkite iš šaldiklio ir palikite 10 - 15 minučių, kad atitirptų. Papuoškite braškėmis, avietėmis ar kitomis uogomis.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Ingos knygoje "Graikijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis