Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų ir pieno produktų - tirpstantis burnoje!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno
Veganiškas šokoladinis pyragas be miltų pieno
Autorius apie receptą: Gaminau šokoladinę tartą, kuriai nerekia nieko kepti, viskas pasidaro itin greitai. Belieka kantriai sulaukti, kol ji sutvirtės ir bus tinkama ragauti. Ją geriausia laikyti Gaminau šokoladinę tartą, kuriai nerekia nieko kepti, viskas pasidaro itin greitai. Belieka kantriai sulaukti, kol ji sutvirtės ir bus tinkama ragauti. Ją geriausia laikyti šaldytuve, kad būtų tvirta ir gerai pjaunama. (...daugiau) Inga's Sweeterie
Redakcijos nuomonė: Lengvai pagaminamas ir puikaus, burnoje tirpstančio skonio pyragas. Jeigu neturite šviežių uogu, galite ją puošti mėgiamais vaisiais. Bet net ir be papuošimų ji labai skani jau Lengvai pagaminamas ir puikaus, burnoje tirpstančio skonio pyragas. Jeigu neturite šviežių uogu, galite ją puošti mėgiamais vaisiais. Bet net ir be papuošimų ji labai skani jau savaime. Dėkui, Inga, už dar vieną šaunų kulinarinį įkvėpimą, kurį gaminsime ne kartą. Beje, pagrindui galite naudoti ir kitokius riešutus - anakardžius, graikinius, lazdyno ar net žemės. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
115 gramų migdolų
45 gramai datulių (be kauliukų)
25 gramai kokoso drožlių
15 gramų kokosų aliejaus
10 gramų kakavos
Kremui:
250 gramų kokosų pieno
200 gramų juodojo šokolado
1 šaukštas klevų sirupo (arba medaus, jeigu ne veganiškai)
Papuošimui:
šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Migdolus, kokoso drožles, datules, kakavą ir ištirpintą kokosų aliejų sutrinkite maisto smulkintuvu iki drėgnos, lipnios masės. Paskirstykite ją nedidelėje apvalioje torto arba tartos formoje ir gerai suspauskite, suformuodami pyrago dugną ir kraštus. Palikite šaldiklyje 10 - 15 minučių.
2.
Kokosų pieną su klevų sirupu pašildykite iki virimo pradžios. Supilkite ant smulkiai sukapoto šokolado, palikite 30 sekundžių pastovėti, o tada sukamaisiais judesiais išmaišykite iki vientisios, blizgios masės.
3.
Ištraukite sustingusį pagrindą iš šaldiklio. Ant jo supilkite paruoštą įdarą. Lengvai patrankykite formą, kad išeitų susidarę oro burbulai.
4.
Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite keletą valandų (arba per naktį), kol sustings.
5.
Prieš patiekdami galite papuošti braškėmis, avietėmis ar kitomis uogomis.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Ingos knygoje "Graikijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital