Burnoje tirpstančių sūrio kamuoliukų trio

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Burnoje tirpstančių sūrio kamuoliukų trio
Burnoje tirpstančių sūrio kamuoliukų trio
Burnoje tirpstančių sūrio kamuoliukų trio
Burnoje tirpstančių sūrio kamuoliukų trio
Autorius apie receptą: Puikiai tiks prie užkandžių stalo, o visi pavyksta be galo skanūs ir skirtingi. Labai gardu tiekti su majoneziniu padažu. Puikiai tiks prie užkandžių stalo, o visi pavyksta be galo skanūs ir skirtingi. Labai gardu tiekti su majoneziniu padažu. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pirmas variantas:
1 vienetas kumpio (naudojau mortadelą)
450 gramų smulkintos jautienos
60 gramų kreminio sūrio (naudojau Philadelphia Original)
1 vienetas kiaušinių
1 pundelis petražolių
1 sauja pistacijų
1 sauja džiūvėsėlių
pagal skonį kietojo sūrio
pagal skonį druskos
Antras variantas:
125 gramai rikotos sūrio
1 sauja špinatų
1 vienetas kiaušinių
1 sauja džiūvėsėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Trečiam įdarui:
2 vienetai kiaušinių
185 gramai tuno
125 gramai rikotos sūrio
60 gramų kreminio sūrio (naudojau Philadelphia Original)
1 sauja panko džiūvėsėlių
1 sauja džiūvėsėlių
1 šaukštelis raudonėlio
pagal skonį kietojo sūrio
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pilame į puodą aliejų ir įkaitiname iki 175 laipsnių.
2.
Pradedame gaminti mėsos kukuliukus: susmulkiname mortadelą, dedame į dubenį su jautiena.
3.
Mušame vieną kiaušinį, pagardiname šaukštu Philadelphia tepamo sūrio, petražolėmis ir parmezanu. Gerai išmaišius dedame smulkintų pistacijų, džiūvėsėlių ir druskos.
4.
Ruošiame vegetariškus kukuliukus: į trintuvą dedame špinatus, rikotą, kiaušinius, džiūvėsėlius, druską ir pipirų. Viską gerai sutriname iki vientisos masės.
5.
Gaminame tuno kukuliukus: į dubenį dedame tuną, raudonėlį, rikotą, Philadelphia tepamą sūrį, parmezaną, mušame du kiaušinius ir beriame džiūvėsėlių. Gerai išmaišome, formuojame kukuliukus ir juos apvoliojame panko džiūvėsėliuose.
6.
Kepame aliejuje kelias minutes, iškepus - pagardiname druska. Ragaujame su majonezo padažu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital