Nuskutame ir sutarkuojame bulves.
Tarkuotas bulves sumaišome su smulkintais svogūnų laiškais, su kepimo milteliais sumaišytais miltais, druska, pipirais, čiobreliais bei 70 g mažais kubeliais supjaustyto sūrio ir viską palengva išmaišome.
Kiaušinius sumaišome su pienu ir garstyčiomis ir supilame į indą su bulvėmis. Viską išmaišome.
Iš tešlos suformuojame apvalų duonos kepalą ir dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
Įspaudžiame į duoną likusį gabaliukais supjaustytą ožkos pieno sūrį bei apibarstome duoną miltais.
Kepame apie 45 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!