Greitas bulvių apkepas su mėsa ir grybais

AUTORIUS:
Pas Mamuką virtuvėje,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greitas bulvių apkepas su mėsa ir grybais
Greitas bulvių apkepas su mėsa ir grybais
Greitas bulvių apkepas su mėsa ir grybais
Greitas bulvių apkepas su mėsa ir grybais
Greitas bulvių apkepas su mėsa ir grybais
Autorius apie receptą: Labai skanus ir sotus patiekalas, kurį patiekiau su pomidorų padažu ir mišraine. Labai skanus ir sotus patiekalas, kurį patiekiau su pomidorų padažu ir mišraine. Pas Mamuką virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų maltos kiaulienos (galima naudoti kitą mėgiamą mėsą)
4 vienetai bulvių
150 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto, apytikriai)
100 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis cukraus
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių bulvėms
pagal skonį saldžiosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūnus, kepti, kol suminšktės, atidėti atvėsti.
3.
Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais.
4.
Kepimo formą plonai patepti aliejumi, tolygiai sudėti bulves, berti bulvių prieskonius.
5.
Į dubenį dėti maltą mėsą, dėti griežinėliais pjaustytus pievagrybius, kepintus svogūnus, berti cukrų, saldžiosios paprikos miltelius, druską, pipirus, viską išmaišyti.
6.
Drėgnomis rankomis iš maltos mėsos daryti plonus blynelius ir dėti juos į kepimo formą ant bulvių per visą formos plotį, viršų plonai patepti majonezu.
7.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
8.
Praėjus šiam laikui, išimti kepimo formą iš orkaitės, apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir į grąžinti į orkaitę kepti toliau, kol sūris išsilydys, tam prireiks apie 5 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital