Bulviniai blynai su sūriu (be miltų)

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bulviniai blynai su sūriu (be miltų)
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Įdomesnis bulvinių blynų receptas - su sūriu! Sūris blyneliams suteikia švelnų prieskonį, ragaujantiems sunku suprasti, kas slepiasi blyneliuose, bet visi prašo pakartoti! Įdomesnis bulvinių blynų receptas - su sūriu! Sūris blyneliams suteikia švelnų prieskonį, ragaujantiems sunku suprasti, kas slepiasi blyneliuose, bet visi prašo pakartoti! Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų bulvių
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų (mažo)
50 gramų fermentinio sūrio
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia tarka. Nusunkti.
2.
Svogūną sutarkuoti arba labai smulkiai supjaustyti.
3.
Į bulvių ir svogūno masę įmušti kiaušinį, pagardinti druska ir pipirais. Išmaišyti.
4.
Į masę stambiai įtarkuoti sūrį ir dar kartą išmaišyti.
5.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitinti šiek tiek aliejaus. Kiekvienam blyneliui į keptuvę dėti po šaukštą aliejaus ir kepti iš abiejų pusių, kol apskrus. Skanaus!
AUTORIUS: Renata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Renata
2020-09-20 12:38
Kodėl man jie ant keptuvės labai spragsi ir prisigeria daug aliejaus? ATSAKYTI
Lina
2020-09-17 14:16
Ačiū už idėją, labai skanūs blynai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital