Bulvės su malta mėsa ir pupelėmis

AUTORIUS:
Karina, Prie puodų,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bulvės su malta mėsa ir pupelėmis
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamas, bet skanus ir sotus patiekalas pietums. Greitai paruošiamas, bet skanus ir sotus patiekalas pietums. Karina, Prie puodų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai bulvių (didelių arba 6 mažesnių)
400 gramų jautienos faršo
400 gramų konservuotų pupelių (pomidorų padaže)
250 gramų pomidorų tyrės
1 vienetas rausvųjų svogūnų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių (bet kokių mėgiamų, galima naudoti mėsai, bulvėms ar kitus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti lazdelėmis, sudėti į dubenį, berti mėgstamus prieskonius, pilti aliejų, išmaišyti. Paruoštas bulves sudėti į kepimo formą.
2.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.
3.
Kol bulvės kepa, į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti smulkiai pjaustytą svogūną, apkepti, dėti faršą, berti mėgstamus prieskonius ir kepti iki kol iškeps.
4.
Į keptuvę su faršu, dėti pupeles, išmaišyti. Tuomet supilti pomidorų tyrę, vėl išmaišyti ir dar pakepti kelias minutes.
5.
Į lėkštes dėti bulvytes, ant jų mėsos masės ir skanauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital