Brusketa su burata, braškėmis, medumi ir mėta

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Brusketa su burata, braškėmis, medumi ir mėta
Autorius apie receptą: Nauji vasaros skoniai! Nauji vasaros skoniai! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas čiabatos
300 gramų braškių
1 vienetas burrata sūrio
2 šaukšteliai medaus
1 saujelė mėtų
šiek tiek baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Supjaustykite duoną 1,5 cm storio riekelėmis ir paskrudinkite jas grilyje arba keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus.
2.
Supjaustykite braškės per pusę, smulkiai supjaustykite mėtas ir sudėkite dubenėlį.
3.
Į dubenėlį su braškėmis ir mėtomis dėkite medų, išmaišykite ir palikite 10 min pastovėti.
4.
Ant duonos riekelės uždėkite sūrio ir braškių.
5.
Prieš patiekiant, papuoškite baziliko lapeliais.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital