Brušeta su persikais, brie sūriu ir kumpiu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Brušeta su persikais, brie sūriu ir kumpiu
Brušeta su persikais, brie sūriu ir kumpiu
Brušeta su persikais, brie sūriu ir kumpiu
Brušeta su persikais, brie sūriu ir kumpiu
Brušeta su persikais, brie sūriu ir kumpiu
Autorius apie receptą: Aš mėgstu gaminti ir valgyti, bet tuo pačiu labai patinka skanauti ir valgyti kitų pagamintą maistą. Taip pasisemiu idėjų, sužinau ir paragauju ką nors naujo. Panašia Aš mėgstu gaminti ir valgyti, bet tuo pačiu labai patinka skanauti ir valgyti kitų pagamintą maistą. Taip pasisemiu idėjų, sužinau ir paragauju ką nors naujo. Panašia užkandėle mus vaišino Gintarė. Kamilė vis dažnai prašydavo, kad pagaminčiau tokią pat. Ėmiau ir padariau. Tiesa ne visai taip, kaip Gintarė, šiek tiek įnešiau ir savo minčių, bet pavyko puikiai. Brušetą pasirinkau gardinti čili pipirais „Angelo plaukai“. Šie pipirai yra intensyvaus aitrumo ir lengvo vaisiško skonio. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 riekės čiabatos (ar kitos jūsų mėgiamos)
3 vienetai persikų
120 gramų brie sūrio
6 riekelės vytinto kumpio (Serano)
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštas balzamiko kremo
pagal poreikį čili dribsnių
pagal poreikį baziliko lapelių
Kremui:
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
Kepimui:
1 šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Persikus supjaustome riekelėmis. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame persikų gabalėlius, pabarstome ruduoju cukrumi. Pakepiname keletą minučių, kol šie šiek tiek suminkštės ir karamelizuosis.
2.
Sūrį supjaustome riekelėmis.
3.
Kitoje keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame duonos riekeles. Pakepiname, kol šiek tiek apskrus. Apverčiame. Dedame po gabalėlį brie sūrio. Pakaitiname, kol apačia apskrus, o sūris pradės lydytis. Išimame iš keptuvės. Dedame po juostelę kumpio, po kelias riekeles persikų. Puošiame baziliko lapeliais, čili dribsniais „Angelo plaukai“ ir apšlakstome balzamiku.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital