Brownie su maskarponės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Brownie su maskarponės kremu
Brownie su maskarponės kremu
Brownie su maskarponės kremu
Brownie su maskarponės kremu
Brownie su maskarponės kremu
Autorius apie receptą: Nenorėjau nieko kito, kaip nuostabaus deserto, kuriuo galėčiau lepintis ne tik ypatingomis progomis, bet ir tiesiog su mėgstama kava. Pasakysite, kad nuodėminga, bet pastaruoju Nenorėjau nieko kito, kaip nuostabaus deserto, kuriuo galėčiau lepintis ne tik ypatingomis progomis, bet ir tiesiog su mėgstama kava. Pasakysite, kad nuodėminga, bet pastaruoju metu jaučiu didelį norą palepinti save ir taip pasakyti, kad tikrai viskas bus gerai. Ingredientai skirti 20 cm skersmens formai. (...daugiau) Inga's Sweeterie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
200 gramų cukraus
125 gramai sviesto
125 gramai miltų
2 vienetai kiaušinių
70 gramų kakavos
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
Kremui:
75 gramai grietinėlės, 35% riebumo
60 gramų maskarponės sūrio
25 gramai cukraus pudros
Šokoladiniam kremui:
60 gramų grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų šokolado
10 gramų medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 170 C. Ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais kepimo formą.
2.
Sviestą sumaišykite su cukrumi. Įmaišykite kiaušinius. Dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, druską, kepimo miltelius ir čili pipirus. Suberkite sausus ingredientus į sviesto mišinį ir išmaišykite. Sukrėskite tešlą į paruoštą formą. Kepkite 20 minučių arba kol įkišus ir ištraukus medinį pagaliuką jis bus apsivėlęs tąsia tešla. Palikite atvėsti.
3.
Kremui išplakite grietinėlę su cukraus pudra iki apystandžių putų. Įmaišykite maskarponės sūrį ir perplakite. Sudėkite kremą į konditerinį maišelį su lygiu antgaliu ir papuoškite kiekvieną brownie gabaliuką.
4.
Šokolado kremui pašildykite grietinėlę. Supilkite ant susmulkinto šokolado, palikite 30 sekundžių ir išmaišykite iki vientisos, blizgios masės. Įdėkite medų ir permaišykite. Apliekite brownie gabaliukus, papuoštus maskarponės kremu. Papuoškite su šviežiomis ar džiovintomis uogomis.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Ingos knygoje "Graikijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ligita
2017-01-19 12:53
Geras pyragas. Tik dariau biskiuka didesneje formoje, tai ingredientu kieki didinau trecdaliu (tik cukraus palikau tiek pat, saldumo uzteko). Ir sokolado kremo nedariau, bet maskarponinio kremo padariau daugiau ir jis labai geras buvo. Dar uzsidejom avieciu uogienes, tai isvis pasaka. Tik iseme is orkaites leiskite pyragui kokias 15 min pastoveti ir ciut pastingti, tada lengviau pjaustysis. Kita diena irgi buvo labai skanus, bet nezinau ar karstas ar saltas man skanesnis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis