Braškių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Braškių pyragas
Autorius apie receptą: Lengvai paruošiamas, vasariškas pyragas su braškėmis. Lengvai paruošiamas, vasariškas pyragas su braškėmis. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų kvietinių miltų
250 gramų braškių
200 mililitrų grietinės, 30% riebumo
2 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
120 mililitrų aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi.
2.
Braškes supjaustyti į 2-4 dalis, priklausomai nuo uogų dydžio.
3.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi (apie 5 min.). Sudėti grietinę, supilti aliejų. Išmaišyti.
4.
Miltus sumaišyti su druska, kepimo milteliais ir įmaišyti į kiaušinių masę. Maišyti tik tiek, kad neliktų sausų miltų.
5.
Į kepimo formą dėti maždaug pusę tešlos, sudėti pusę braškių, ant uogų paskirstyti likusią tešlą ir sudėti likusias braškes.
6.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45-50 min. Ar iškepė, tikrinti mediniu iešmeliu. Jei pyragas jau iškepęs, iešmelis liks švarus.
Patarimai:
Kepimo forma 23 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital