Braškinis tortas

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Braškinis tortas
Braškinis tortas
Braškinis tortas
Braškinis tortas
Braškinis tortas
Braškinis tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400g braškių
Tešlai:
1 stiklinė cukraus
50 g margarino VILNIUS kepiniams
2 kiaušiniai
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 stiklinės miltų
0,5 stiklinės pieno
Kremui:
200 ml plakamosios grietinėlės
200 ml riebios grietinės
150 g cukraus pudros
1 v.š. citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išsukame su cukrumi. Supilame ištirpintą margariną VILNIUS kepiniams ir gerai išmaišome. Į plakinį suberiame kepimo miltelius, miltus. Gerai išmaišome. Kad tešla nebūtų per kieta įpilame šiek tiek pieno. Tešlą galima reguliuoti įpilant daugiau pieno ar beriant daugiau miltų. Kepimo skardas patepame margarinu VILNIUS kepiniams. Iš tešlos formuojame du biskvitinius lakštus. Kepsime 175 laipsnių orkaitėje apie 30min. Kol kepa biskvitiniai lakštai pasiruošiame kremą ir braškes. Braškes nuplauname ir supjaustome griežinėliais. Plakamą grietinėlę sumaišome su grietine, suberiame cukraus pudrą, pilame citrinos sulčių ir gerai išplakame su mikseriu. Jei kremas per rūgštus, galima dėti daugiau cukraus. Vieną, atvėsusį biskvitinį lakštą dedame ant didelės lėkštės ir viršų aptepame kremu. Ant viršaus sudedame braškių griežinėlių. Ant braškių ir kremo sluoksnio uždedame antrąjį biskvitinį lakštą. Torto šonus ir viršų aptepame likusiu kremu ir ant viršaus sudedame braškių griežinėlius. Tortą šaldytuve reikėtų palaikyti 3-4 val. Skanaus :)
AUTORIUS: Monika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital