Autorius apie receptą:
Receptas senas, primirštas, bet vakar prikeltas vėl naujam gyvenimui. Labai skanu, gal tik kiek saldoka, tad jeigu mėgstate mažiau saldžiai, galite truputį mažinti cukraus
Receptas senas, primirštas, bet vakar prikeltas vėl naujam gyvenimui. Labai skanu, gal tik kiek saldoka, tad jeigu mėgstate mažiau saldžiai, galite truputį mažinti cukraus kiekį. Naudojau želė braškių skonio, keičiant želė skonius, keisis ir deserto skonis.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų
sviesto
240 gramų
grietinės
200 gramų
vaflių lakštų
160 gramų
cukraus
1 vienetas
kiaušinių
1 pakelis
braškių želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į nedidelį puodą sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą, suberti cukrų ir maišant kaitinti ant vidutinės ugnies, kol sviestas ir cukrus ištirps. Sudėti grietinę, suberti želė, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti ir dar kaitinti maišant apie 5 minutes.
2.
Masę ataušinti, kol ji beveik ims stingti. Vaflių lakštus pertepti mase, sudėti vieną ant kito, paslėgti ir kelias valandas pašaldyti šaldytuve, kol sustings.